Reply
Highlighted
Occasional Advisor
Posts: 9
Registered: ‎10-21-2016
Accepted Solution

Takeovers in Pulse SDK

[ Edited ]

Hello,

 
We are developing a new version of our player here at M6, with the Pulse HTLM5 SDK (v2.1.16.20.4) to play ads.
The integration in our stack went well (pre-roll, mid-roll, companion, flash player, ...) but we didn’t manage to play takeovers as it always makes an error: 
Error: Third party request failed unexpectedly: No passback candidates remaining
 
Like the companions, it's not handled by Pulse but we would like to integrate it ourselves.
 
Here is the configuration we give to Pulse:
"ooyala": {
"vpHost": "http://vp-validation.videoplaza.tv",
"contentMeta": {
"category": "validation",
"contentForm": "longForm",
"customParameters": {},
"tags": [
takeover"
]
}
}
And the URL Pulse is calling:
 
Did we miss something ?
 
Hope you could help us ! Thank you.
 
Best regards,
Vincent Valot.

Accepted Solutions
Ooyala Alumni (Retired)
Posts: 56
Registered: ‎04-29-2014

Re: Takeovers in Pulse SDK

Hi Vincent 

 

No, I would advice you to contact your Ooyala representative so he/she can get you in contact with our Professional Services group and get you all the needed information and scripts to display Takeover ads.

 

Let me know if you have any issues

Carlos 

View solution in original post


All Replies
Ooyala Alumni (Retired)
Posts: 56
Registered: ‎04-29-2014

Re: Takeovers in Pulse SDK

Hello Vincent

 

In order to properly implement Takeovers you will need a special script designed for your account similar to this one

 

http://cdn.videoplaza.tv/resources/inpage/1.2/vp_inpage.min.js

 

have you already received this from your CSM or PSG assigned  engineer?

 

Carlos

Occasional Advisor
Posts: 9
Registered: ‎10-21-2016

Re: Takeovers in Pulse SDK

Hello Carlos,

 

We only have this file http://vp.videoplaza.tv/resources/support/vpsupport_2.4.14.20.0.js ... Is it the good one ?

Ooyala Alumni (Retired)
Posts: 56
Registered: ‎04-29-2014

Re: Takeovers in Pulse SDK

Hi Vincent 

 

No, I would advice you to contact your Ooyala representative so he/she can get you in contact with our Professional Services group and get you all the needed information and scripts to display Takeover ads.

 

Let me know if you have any issues

Carlos 

Occasional Advisor
Posts: 9
Registered: ‎10-21-2016

Re: Takeovers in Pulse SDK

Hi Carlos,

 

We got the response from our ooyala representative 


Thanks for the support,

Vincent.